Social Media

reparatii turbosuflante facebook reparatii turbosuflante gplus reparatii turbosuflante twitter reparatii turbosuflante email

Cauzele defectiunii

Defectarea turbosuflantei motorului dumneavoastra este de cele mai multe ori cauzata de un lant de alte defectiuni sau interventii necorespunzatoare.

Daca se respecta intervalele de service si calitatea uleiului folosit este cea mentionata in manualul de serviceal autovehiculului dumneavoastra, turbosuflanta are o eficienta si fiabilitate maxima.

Vom identifica in continuare cateva dintre acestea:

- Defectiuni ale turbosuflantelor cauzate de problemele de lubrifiere: retinerea uleiului, restrictionarea sau lipsa curgerii uleiului, prezenta corpurilor straine in ulei.

- Defectiuni turbo determinate de patrunderea obiectelor straine in rotoarele compresorului si/sau ale turbinei. Procedura de intretinere vizeaza in mod deosebit filtrarea aerului si calitatea uleiului.

Aceste zone sunt importante datorita vitezei de operare a turbosuflantei. Adoptarea unor proceduri de operare adecvate si a unei politici de intretinere preventiva ofera sistemului turbo o lunga durata de viata.

Procedurile de intretinere sunt bazate pe intervale stricte de functionare ale motorului, perioade de timp sau kilometri parcursi. Acest fapt se datoreaza unei largi varietati a lubrifiantilor, a modurilor de operare si a conditiilor la care sunt supusi acestia.

Intretinerea preventiva a turbo consta in primul rand in asigurarea pastrarii integritatii motorului si a sistemului de alimentare cu aer. Motorul nu trebuie exploatat intr-un mod care sa genereze o functionare defectuoasa a turbosuflantei.

Efectuam reconditionari turbo calitative pentru Bucuresti si alte orase.

Defectiuni turbo:

  • Consum mare de ulei.

  • Motorul elimita fum albastru

  • Functionare zgomotoasa.

  • Motorul pierde putere.

  • Motorul elimita fum negru.
  • Efectuam reconditionari turbo calitative pentru Bucuresti si alte orase    Suna acum!